We Love the 90's

Het bekende 90's feest in Sliedrecht is weer terug van weggeweest! Elke editie weer is de zaal bomvol en ook deze keer belooft het groots te worden. 
Partycentrum de Lockhorst maakt zich aanstaande zaterdag 22 maart weer klaar voor een nieuwe editie van We Love the 90's!
Dit keer met niemand minder dan Mental Theo en Darkraver!

Mental Theo is vooral bekend van zijn happy hardcore platen. De sportieve DJ begon ooit zijn carriére in discotheek Chic te Oisterwijk. Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren '90 met onder andere Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore. De brutaalste DJ van Nederland gaat er weer een knallend feest van maken!

Darkraver staat bekend als mede-bedenker en promotor van de kreet “Hakkûh!”, welk begrip ook als naam wordt gebruikt voor de typische hardcore-/gabberdansstijl; ook wordt hij samen met DJ Gizmo gezien als één van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Haagse hardcore-scene.
In 2005 scoorde Darkraver een grote hit met het nummer "Kom-tie Dan Hè!" Ook trad hij onder meer op tijdens één van 's werelds grootste dance-evenementen Sensation, in de Amsterdam ArenA.

Maak je klaar voor een ongekende avond waar je helemaal los kunt gaan!

TICKETS

Tickets kosten in de voorverkoop maar 10 euro en aan de deur 15 euro. Koop ze op tijd want OP = OP! De tickets zijn verkrijgbaar bij partycentrum de Lockhorst te Sliedrecht. Hier betaal je geen overige kosten. 
Ze zijn ook verkrijgbaar via de website en bij alle Primera winkels voor maar 10 euro. (exclusief ticketfee)

De minimale leeftijd voor dit evenement is 16 jaar oud. 
De deur is geopend vanaf 21.00 uur en de eindtijd is 02.00 uur.
Locatie: Partycentrum de Lockhorst, Sliedrecht.